Followers

Wednesday, October 13, 2010

tido beralaskan lengan suami

semalam g kat pakcik google nak search pe tah untuk buat kerja modul Kolej Komuniti
lupe sih nak search pe..hehhe tibe2 terjumpa rencana ni
pasal tidur berbantalkan lengan suami..
so sy pun nak kongsi kat korang semua..
entry ni untuk para2 isteri je lah ye.... 
jom baca....

Dari bancian ke atas 10 ribu pasangan yang berkahwin (sumber kajian MOHEMA -) hanya kira-kira 45% sahaja isteri yang tidur berbantalkan lengan suami selepas 3 tahun berkahwin. Dan hanya tinggal 21.7% sahaja isteri yang masih tidur berbantalkan lengan suami selepas 10 tahun usia perkahwinan.

Tahukah kaum isteri, bahawa hormon bau phero yang di rembes dari ketiak lelaki/suami boleh mengaktifkan hormon wanita/isteri hingga mereka merasa damai dan tenang. Sebenarnya hampir 65% bau badan lelaki/suami datang dari celahan ketiak dimana kelenjar phero paling aktif.

Jadi para isteri semua, ketepikanlah bantal-bantal anda, tidurlah di atas lengan suami hingga ke pagi, hampirkan hidung di celahan ketiaknya, tidak di nafikan anda akan peroleh pengalaman yang cukup rilex dan tenang, ianya tanda bahawa bau phero suami anda sedang bertindak balas dengan kelenjar hormon anda. (pengalaman ini hanya perempuan sahaja yang tahu bertapa asyik dan rilexnya)... FAKTA.... sirius... .

Dan dari kajian itu juga menyatakan isteri yang tidur di atas lengan suami akan tidur lebih lena dan mencapai tahap 7 hingga 8 dalam tahap lena tidur.

Dan peringatan untuk lelaki/suami, jangalah shave ketiak anda togel, biarkan sedikit atau trim sikit aje bulu-bulu itu yang merupakan ejen penyebar bau phero yang di senangi wanita.

so pada isteri-isteri semua, anda semua praktikan ke tidur atas lengan suami?

sy semenjak awal perkahwinan memang tido berbantalkan suami..
ptt la tenang n lena jerk tido...
rupa ye memang ada fakta ye..
pernah en suami kata "syg best ke tido mcm ni x bau pe2 ke''
sy pun menjawab ''best jer syg tido cm ni lena fara tido"hehhe
so para2 isteri korang amalkan lah ye..
memang tenang jerk hehehehe...


No comments:

Post a Comment